banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kazgan, ‘’İnşaat sektörü Ülkeyi ayakta tutuyor’’

Ali Can Kazgan, Körfez’de yatırım yapılmaktan kaçınılan bölgelere inşaat yaptıklarını ve ilerleyen tarihlerde de bu kararlarından dolayı pişman olmadıklarını ifade ederek, ‘’İnşaat sektörü çok zor bir alandır. İnsanların yıllarca içinde oturacakları ve hayatlarını sürdürecekleri yaşam alanlarını hazırlıyorsunuz ve hatanın geri dönüşü çok zor. Bu nedenle, Özcanlar İnşaat olarak projelerimizi yine kendi şirketimizde hazırlıyor, çiziyor ve insanların rahat yaşayacağı ortamları planlayarak binaları yapıyoruz. Her zaman kullandığımız sloganımızla da, binayı sattıktan sonra bile müşterilerimizi bırakmıyor, bir aile gibi oluyoruz. En küçük sorunda yıllar sonra bile olsa müşterinin yardımına koşuyoruz. İşte bu anlayışımız nedeniyle kısa sürede ilçenin önde gelen inşaat şirketleri arasına girdik ve başladığımız projeleri inşaat bitmeden satabiliyoruz’’ dedi.

Yeni projeler

Ali Can Kazgan, inşaatların yapımına Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde başladıklarını ve bugüne kadar sayısız daire teslim ettiklerini sözlerine ekleyerek, ‘’Halen 5 projemiz devam ediyor, 5 proje de beklemede. Yaklaşık 150 dairelik projelerimiz yakında sahiplerine teslim edilecek. Özcanlar İnşaat olarak ülke ekonomisine katkı sağlamada üzerimize düşeni yapıyoruz. Her projemiz ülke ekonomisine katkı sağlıyor, vatandaşımızı memnun ediyor.  İnşaat sektörü ülkemizde diğer sektörlere de hareket veren bir sektördür. Bu nedenle, inşaat sektörünü canlı tutacak çalışmalar yapılmalıdır. Ülke tarihine baktığınızda da bu sektörün yavaşladığı anlarda ekonomik sıkıntıların had safhalara ulaştığını görürüsünüz’’ dedi.

Markette de varız

Ali Can Kazgan, Özcanlar İnşaat gibi, Körfez ve Derince ‘de hizmet veren Özcanlar Market zincirlerinin de halkın memnuniyeti anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. Kazgan, karşılıklı duyulan memnuniyet nedeniyle ve kuruluşlarının 7. Yılı sebebiyle kutlamalar yapacaklarını ifade ederek, ‘’Kutlamaları halkımızla birlikte yapacağız. Bu kapsamda, indirimler, ikramlar ve müzik eşliğinde şölen havasında etkinlikler yapacağız. Derince Denizciler Caddesi ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’ndeki marketlerimizde bu etkinlikleri yapacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826