banner2779
banner2752
banner2750

KEDFE, Koronavirüs İçin Programını Erteledi

Geçen sene muhteşem bir organizasyona imza atarak Erzurum Tanıtım Günleri’nin 1’ncisini gerçekleştiren KEDFE, aylardır süren hummalı hazırlıklara rağmen, programı erteleme kararı aldı. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında dün akşam gerçekleşen komisyon toplantısında konuyu masaya yatıran KEDFE yönetimi, Erzurum Tanıtım Günleri’ni ileri bir tarihe erteledi.
DURSUN,‘DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR’
Konuyla ilgili açıklama yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın büyük hassasiyet göstererek takip ettiği bu sürece bizim de duyarsız kalmamız mümkün değildir. Tedbiri elden bırakmama adına Erzurum Tanıtım Günleri programımızı erteleme kararı aldık. Programımızın gerçekleşeceği tarihe önümüzdeki günlerde karar verip kamuoyuna duyuracağız” ifadelerini kullandı.
TOK, ‘İPTAL DEĞİL, ERTELEME KARARI ALDIK’
Erzurum Tanıtım Günleri Komisyon Başkanı Yener Tok ise, “Ülke olarak üzülerek takip ettiğimiz bir süreçten geçiyoruz. KEDFE olarak bu yıl 2’ncisi düzenleyeceğimiz Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıklarının son aşamasına geldiğimiz bugünlerde, ülkemizde koronavirüs bulgusuna rastlanması nedeniyle programımızı ileri bir tarihe almayı uygun gördük. Hiçbir şey insan sağlığından önemli değildir. Programımızın iptali söz konusu değildir. En uygun tarihte Erzurumlular’a yakışan bir organizasyon olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751