KELOĞLAN ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Fuarı’nda sevilen çizgi film karakteri Keloğlanı çocuklar ile buluşturdu. Güneş Sahnesi’nde gerçekleşen buluşmada çocuklar aileleri ile güzel bir gün geçirme fırsatı buldu.

 

HER CUMARTESİ GÜNÜ

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı’nda her Cumartesi günü çocukların televizyon ekranlarından beğeni ile izledikleri çizgi film karakterlerinin gösterisini Kocaelililere sunuyor. Önceki hafta Zeytin ile Limon karakterinin gösterilerini izleyen çocuklar bu kez Keloğlan ile bir araya geldi.

 

BALKIZ, BİLGECAN DEDE

Kocaeli Fuarı içinde bulunan Güneş Sahnesi’nde yapılan Keloğlan gösterisinde çocuklar hoşça vakit geçirdi. Keloğlan ve arkadaşları Balkız, Bilgecan Dede, Sivri, Huysuz gibi karakterleri büyük beğeni izle izlendi.   

 

CANIM KARDEŞİM

Öte yandan 8 Ağustos Cumartesi günü de Canım Kardeşim gösterisi yine Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde çocuklarla bir araya gelecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817