KEMAL YAZICI DERİNCE'DEN ADAY ADAYI

Kemal Yazıcı adaylık açıklamasına eşi Sevgi Yazıcı ile geldi. Açıklamaya belediye üst düzey yöneticileri, Antikkapı A.Ş Genel Müdürü Fahrettin Kandemir, İl Genel Meclisi üyesi Vehbi Aydıner, partinin kurucularından Fikret Kara, Orhan Atabay, Belde A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzar ve partililer bulundu. Adaylık başvurusunda öncelikli olarak konuşmasını yapan ilçe başkanı Ahmet Ark, ‘’İnşallah bundan sonra da adaylıklar AKP Derince teşkilatınca hayırlı olur. Bundan sonra da gelecek adaylar için tek yürek olup 30 Martta yapılacak olan seçimlerde beraber çalışarak kazanacağız’’ dedi.

3. BAŞVURU SAYISI

Ardından Kemal Yazıcıyla birlikte yapılan başvuru sayısının 3 olduğu söyleyen Ark, ‘’Burada güçlü bir imaj ortaya koyduk. Burada insanlar bir makamda hizmet amacıyla yanıp tutuşuyorlar. Bundan sonra da bize kalan unsurda çalışmaktır, darılmak, küsme olamadan bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Daha şimdiden bir sürü dedikodu ortaya çıkmaya başladı. Şu süreçte bilgisiz bir kanaat ortaya koymak yarın bizi sıkıntıya sokacaktır. Burada ilçe başkanı olarak bunların sağda solda konuşulmasına müsaade etmeyin. Her yapılan yorum doğru olacak diye bir şey yok neticesinde hepimizin aklı var’’ dedi.

MEVCUT BAŞKANI İNCİTMEMELİYİZ

Ark, ‘’Aday belli olduktan sonra biz sahada seçim çalışmaları yapacağız. Bu seçimi de alnımızın akıyla nihayetlendireceğiz. Bu sürecin sonuna kadar bize hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. Diğer aday adaylarımızla birlikte mevcut belediye başkanımızı incitmeden partimize yakışır bir şekilde bu tanıtım ve mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Biz aday adaylarımızın ‘aday olsakta olmasakta biz seçimin son saatine kadar o adayımızın kazanması için çalışacağız’ diye söyleyeceklerine inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

TECRÜBELERİMİ BAŞKANLIK İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM

Ardından konuşmasını yapan Yazıcı, ‘’Yine bir adaylık sürecini birlikte yaşıyoruz. Bu zorlu yola sayın Başbakanımızla 12 yıl önce girdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin iki önemli durumunda üstdüzey yöneticilik yapmış bulunmaktayım. Geçen 25 yıl içerisinde gerek mesleki tecrübem, gerek siyasi tecrübelerimi Belediye Başkanlığı görevi ile taçlandırmak istiyorum’’ dedi.

BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIM

43 yıldır yaşadığım Derince ilçemizde yeni hizmetleri ekleyerek, onların taşımış olduğu bu bayrağı daha yükseklere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağım. Buradan öncelikle aday adayı olmuş ve olacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal Akar 11 yıl önce

yolun açık olsun

banner2817