Kenan Seyrek : “Özgür Kalan Karabağ Değil Türk Dünyasıdır”

Azerbaycan, 28 yıl sonra Ermenistan işgali altındaki topraklarını yeniden kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. İşgalci Ermenistan, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a yenildiğini kabul ettiğine dair anlaşmayı imzaladı. Anlaşmaya göre Ermenistan, Dağlık Karabağ'dan tamamen çekilecek. Bu bağlamda İnsani Değerler Birliği Başkanı Kenan Seyrek yaşadığı mutluluğu yayınladığı mesaj ile dile getirdi.

İşte Kenan Seyrek’in o mesajı;

Bir millet, tek devlet derken biz bunu dilimizle değil kalbimiz ile söyleyip öyle iman ettik.  Ermeniler tarafından işgal edilen sadece Dağlık Karabağ değil karalar bağlamış yüreğimiz idi. 28 yıldır bağrımıza çöken, boğazımıza tıkanan, çocuklarımızın yüzüne bakarken hayâ ettiren büyük bir yükten kurtulduk.

Hüznünüz, hüznümüz, sevincimiz sevincimizdir. Bizler, sizi kardeş bellemedik, kardeş bellemek sonradan olur. Biz, sizlerle kan bağı, can bağı ile beşikten mezara kardeşiz ve kardeşliğimiz bakidir. Özgür kalan Karabağ değil Türk dünyasıdır. Özgür kalan mazlumların ve vatanından ayrı tutulanların haykırışlarıdır. Özgür kalan inanç dünyasına saldırılan, İslam’a ve imana hasret halkımızdır.

Gururluyuz, sevinçliyiz, imanlıyız ve inançlıyız. Bir daha asla bu toprakları Ermeni ve uşaklarının ayakları altında çiğnenmesine müsaade etmeyeceğinize inancımız tamdır ve bu inanç sizde olduğu sürece biz sizin şehadete gidecek yolda yoldaşınız olmaktan zerre çekinmeyiz.

Özgürleşen Karabağ da dalgalanan Türk bayrağı, Ümmete de diriliş ve şaha kalkış olacaktır. Özgürleşen Karabağ ile birlikte yüreğimize de yük, gözümüzde yaş, yüzümüzdeki hüzün de kalkmıştır. Rabbim, sizden ve sizinle can yoldaşlığı yapan Reisi Cumhurumuz Tayyip Erdoğan ‘dan ve sizin yolunuzdan giden tüm vatan evlatlarından razı olsun.

 Mazlumların ve yurtlarından ayrı bırakılanların duası size yeter. Bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm Türkiye sizin yanınızda ve yakınızdadır. Tayyip Erdoğan reisimiz Türkiye’de, siz Azerbaycan da olduğu sürece vatanımıza göz diken, insanımıza kalleşlik yapanlar kendi fitnelerinde ve alçaklıklarında boğulacaklardır. Zafer, güçlü olan değil davası hak olanlarındır.   Allah zaferinizi baki, yolunuzu hak, davanızı kutlu kılsın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817