KENDİ HAYATINA SON, 4 HASTAYA DA UMUT VERDİ

Yattığı gün itibariyle reanimasyon yoğun bakım ekibinin yakın takibi ile hastanın mevcut fonksiyonel durumunda iyileşme olmayıp,‘’Hasta beyin ölümü tespit Kurulu’’ tarafından ‘’beyin ölümü’’ kabul edildi. Organ bağış birimi tarafından yapılan aile görüşmesinde, ailenin diğer insanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için Ahmet ve Balanur Ergun çiftinin evlatlarının organlarını bağışladığı bildirildi.

Kalp, Karaciğer ve Böbrekler Umut Oldu

Organ bağışı onayının alınmasından sonra adeta zamanla yarış başladı ve hastadan alınan organlar helikopterle, nakillerin yapılacağı hastanelere ulaştırıldı. Kalp Ankara, böbrekler ve karaciğer İstanbul bölgesindeki hastalara umut oldu. Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, bağışta bulunan aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başhekim Güneş, organ bekleyen hastalar için büyük bir umut oldu, Hastane Yönetimi olarak, aileye minnettarlığımızı sunuyor, Allah'tan rahmet ve baş sağlığı diliyoruz, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817