’KENDİ İSTEĞİMLE LİSTEYE GİRMEDİM’’

DP’nin Körfez İlçe’de ki önemli isimlerinden Merkez Karar Kurulu Üyesi Fevzi Canbaz, yapılan Kongre de listelerde yer almadı. Körfez’de seçim çalışmalarında CHP ile ittifak kuran Fevzi Canbaz’ın bu durumu listeye alınmadı diye yorumlanınca, tecrübeli siyasetçi bir açıklama yaptı.

Fevzi  Canbaz, DP’nin üyesi olduğunu ve öylede kalacağını belirterek, ‘’Ben onaylı olarak CHP ile seçimlerde birlikte hareket ediyorum. Bu konumum nedeniyle kongrede listeye girmem yakışık almazdı. İsteseydim Genel İdare Kurulu veya Merkez Karar Kurulu’na girerdim. Teklif geldi,

 Fakat bu seferlik affımı istedim ve arkadaşlarımızla birlikte yeni isimler önerdik. Kongreye gittim, Büyük Kongre Üyesi olarak oyumu kullandım. Önerdiğimiz isimlerden Cem Yavuz Gürel Kocaeli’ni temsilen seçildi. Murat Aydoğdu ise GİK üyesi oldu. Körfez’den de Mahir Akar yedek listeye seçildi. DP üyeliğim devam ediyor ve kendi isteğimle aday olmadım. Zira hem listeye girip, hem de ittifakı devam ettirmek olmazdı. Beraber yola çıktığımız Reşat Başar’ı da bırakmam olmazdı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817