Kendisini bıçakladığını söyledi
 Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Fulya Sokak’ta yaşanan ve bir kişinin karnından bıçakla yaralandığı olayda yaralanan S.M.A. (19), kendisini bıçakladığını söyledi.

Alınan bilgilere göre, önceki akşam bir şahıs karnından bıçakla yaralı olarak sokağa koşarak çıkmış, bir akaryakıt istasyonunda vatandaşların yardımı ile çağrılan 112 ekibine teslim edilmişti. Olaydan sonra, S.M.A. adlı şahsın bıçaklandığı evde bulunan kız kardeşi İ.B. (17) olayda kullanılan ekmek bıçağı ile birlikte göz altına alınmıştı. Yapılan ilk incelemede İ.B. nin eşini terk edip kardeşinin yaşadığı eve geldiği, çıkan tartışma sonrasında da olayın yaşandığı belirlenmişti.

Derinca Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilen S.M.A., verdiği ifadede kendi kendini bıçakladığını söyledi. Karakolda ifade veren kız kardeşi İ.B. de aynı doğrultuda ifade verdi. Bu ifadelerle İ.B. sanık konumundan çıkınca, savcılık ifadesinden sonra serbest kalacağı belirtiliyor. Polis olayla ilgili, soruşturmayı devam ettiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817