banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ AYŞE ŞİRİNOĞLU’NA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi, Körfez’de güzel çalışmalara ve başarılı projelere imza atan Ayşe Şirinoğlu’na veda yemeği düzenledi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Körfez İlçesinde birçok etkinlik ve faaliyet düzenleyerek adından sıkça bahsedilen Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Kaymakam Şirinoğlu’nun eşi Ayşe Şirinoğlu’nu unutmayarak Körfez’e kattıkları güzel işlerden dolayı kendisine çınar park otelde veda yemeği düzenledi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yemek’te Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal, “Düzenlediğimiz yemek programına katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım Yoğundu

Düzenlenen veda yemeğine katılım yoğundu. Programa Ayşe Şirinoğlu, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal, Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’nun eşi Hale Baştopçu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu ve çok sayıda davetli programa katıldı.

Hediye Takdim Edildi

Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemeğin açılış konuşmasını yapan Körfez Kent Konseyi Başkanı Bahar Baykal şunlara değindi, “İlçemizden ayrılacak olan Kaymakamımız Mahmut Şirinoğlu’nun eşi Ayşe Şirinoğlu’na İlçemizde yaptıkları güzel işlerden dolayı da uğurlamak ve teşekkür etmek istedik. Birlikte dolu dolu bir 5 yıl geçirdik ve çok güzel çalışmalara imza attık. Kendisinin bu samimi dostluğunu hiç zaman unutmayacağız. Körfez’de her zaman çalınacak bir kapısı olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Körfez ilçemize 5 yıl boyunca çok güzel işler çeşitli projelere imza atan Sayın Ayşe Şirinoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Kendisine yaptıkları faydalı işlerden dolayı tekrar teşekkür ederek hediyesini Ayşe Şirinoğlu’na takdim etti.

Şirinoğlu Teşekkür Etti

Organizasyon için emeği geçenlere teşekkür eden Ayşe Şirinoğlu ise; “Beni çok mutlu ettiniz. Biz artık birer aile olduk. Sizlere, İlçemize, Çalışma arkadaşlarımıza o kadar çok alıştım ki inanın ayrılması çok zor. Körfez’de artık birçok evimin olduğuna gönülden inanıyorum. Bundan sonra dostluğumuz ebedi kalacaktır. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.  İnşallah sizlere ve İlçemize faydalı işler yapmışızdır. Hepinize sağlık, mutluk ve başarılar diliyorum” dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826