Kent Konseyi, Kocaeli Taşköprülüler  Derneği’nde toplandı
 Körfez İlçe Kent Konseyi ve İl Kent Konseyi yöneticileri, Körfez’de yer alan Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde toplandı. Dernek Yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen kent konseyi yöneticileri yapılması düşünülen çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin, Yeni Yalı Mahallesi’ndeki binasında bir araya gelen Kent Konseyi ve Dernek yönetimi faaliyetler hakkında sohbet ettiler. Toplantıya, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Bahar Baykal, Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Hakan Tosun, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kent Konseyi yönetimi, dernek olarak il ve ilçede çeşitli etkinliklerle gündemde olan ve faydalı çalışmalar yapan Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin de faaliyetlerde aktif görev almasını istediklerini belirttiler. Yapılan kahvaltılı toplantı ve sohbetten sonra görüşmelerin devamı için karar alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817