Kent Konseyi seri ziyaretlere ara vermeden devam ediyor
KENT KONSEYİ YOĞUN ÇALIŞIYOR

Kocaeli Kent Konseyi başkanı Dr.Halil İbrahim Kahraman ve beraberindekiler, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatmak, Kent Konseyinin vizyonunu genişletmek ve yapılması düşünülen projeleri daha akılcı hale getirmek adına çıktıkları ziyaret turlarına ara vermeden devam ediyorlar. İlimizin önde gelen isimlerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden konsey başkanı Kahraman ve ekibi; KEV başkanı Sefa Sirmen, ilimizde milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış olan Hikmet Erenkaya, Türk Ocağı Dernek başkanı Ayguşat Selçuk, SBMM başkanı Ender Şenol, Kocaeli Muhtarlar derneği başkanı Süleyman Şen ve İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yaza haneleri derneği başkanı Halil Bayram’ı ziyaret ettiler.

KAHRAMAN ÇALIŞAMALARI ANLATIP, BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ.

Kocaeli Kent Konseyi başkanı Dr.Halil İbrahim Kahraman ve yöneticileri, yaptıkları seri ziyaretlerde; konseyin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Bundan sonraki zaman içerisinde de; ilimiz adına yapılacak olan projeler konusunda destek isteyen Kahraman; “ Bizler üstlenmiş olduğumuz görevin sorumluluğunun bilincinde olarak; ilimiz için ne kadar projeyi hayata geçirirsek, temsil ettiğimiz makama ve şehrimize o kadar faydalı olmuş oluruz. Bu yüzden farklı görüşler ve fikirler bizim için vazgeçilmezdir. İlimizde geçmişte ve şimdi görev yapan tüm arkadaşlarımızın Kent konseyi çalışmalarına katılmasını ve katkı sağlamasını arzuluyoruz. Ayrıca kendilerini kent bayramlaşmasına davet ediyoruz. ”  dedi.  

“ KONSEY ÇALIŞMALARINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ ”

Gerçekleşen ziyarette görüşlerini ifade eden sivil toplum kuruluşlarının başkanları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. KEV başkanı Sefa Sirmen; ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek; “ ilimizin etkin çalışma organı olan Kent Konseyinin bundan sonraki çalışmalarına katkı sağlayacağız ” dedi. Kocaeli eski milletvekilli Hikmet Erenkaya da ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek; “ Konsey başkanımızı ve ekibini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde Kent Konseyimizin yapacağı çalışmalara katkı sağlamayı düşüyoruz ve desteğimizi de bu yönde vermeye hazırız. Kent bayramlaşmasına da katılmayı düşünüyorum ” dedi. Renkli kişiliği ile tanınan Kocaeli Muhtarlar derneği başkanı Süleymen Şen ise; “ Halil İbrahim Kahraman ve Gültekin Görüm beyle çok özel bir dostluğumuz vardır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor, konsey çalışmalarında başarılar diliyor ve kent bayramlaşmasına katılacağımı belirtmek istiyorum ” dedi.


Kocaeli Eğitim Vakfı Bşk. Sefa Sirmen


Hikmet Erenkaya


Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen


SBMM Başkanı Ender ŞENOL


Türk Ocağı Der. Bşk. Aygutşat SELÇUK


İzmit Şehirlerarası Otabüs İşletmeleri ve Yazahaneleri Der. Bşk. Halil BAYLAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817