KENT KONSEYİ ÜYESİYİM AMA ÇALIŞAMIYORUZ
 REŞAT BAŞAR BASIN İLE TANIŞTI

 

CHP Körfez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Reşat Başar, ilçedeki basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluştu.

Tütünçiftlik’te yer alan Tadım Pastanesi’nde düzenlenen kahvaltılı tanışma toplantısına Reşat Başar ve CHP İlçe eski Başkanı Turgut Güngör katıldı. İlçedeki yerel basının temsilcilerinin konu kolduğu kahvaltıda, Reşat Başar kendini  tanıttı ve ilçe hakkındaki izlenimlerini aktardı. Sohbet sırasında basın mensupları da yaşadıkları problemleri ve sıkıntılarını aktardılar. Reşat Başar, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda ilçede belirlenenbir noktada basın için yer yapılmasını düşündüğünü söyledi.

Başar, Körfez ilçesi’nde yaptığı incelemede büyük eksiklikler tespit ettiğini de belirterek, ‘’İlçede kaldırım ve yol çalışması yapılırken  insanlar ve özellikle de engelliler hiç düşünülmemiş’’ dedi.

KENT KONSEYİ ÜYESİYİM AMA ÇALIŞAMIYORUZ

Reşat Başar, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olduğunu belirterek, ‘’Yaklaşık bir ylldır Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan'ı sürekli davet etmemize rağmen daha bir kez bile aramıza katılmadı. Kent Konseyi’nin ne bir yeri ne de bütçesi bulunuyor. Yapılan bir piknik harcaması bile meclise getirilip, kent konseyi para harcayan kurum gibi gösterildi. Bu nedenlerdendolayı görev yapamıyoruz. İnternete Kent Konseyi yazın, ne iş yapar diye yanıt alırsınız. 2011’den bu yana çalışamıyoruz, yalnızca ziyaretler yapıp sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz’’ dedi.

‘’HEREKE HALEN KÖRFEZ’E DAHİL EDİLMEDİ’’

Reşat Başar, çalışmak için aday olduğunu sözlerine ekleyerek, ‘’50 yaşındayım ve en verimli olacak çağdayım, çalışmak için Belediye Başkanlığı’na aday oldum. Aşırı miktarlarda, 1 milyon gibi rakamlarda seçim bütçem yok. Zaten böyle bir bütçe ayıran insan seçildiği taktirde bu parayı çıkartmaya çalışır. Benim normal bir bütçem var. Yurt içi ve yurt dışı gezilerde kullandığım karavanlı eski model bir arabam ile diğer zamanlarda kullandığım otom ve bir evim var. Belediye Başkanı seçildiğimde bir anda bu mal varlığım artarsa beni araştırın. Göreve geldiğimde her arkadaştan bir işin ucundan tutmasını isteyecek ve eniyi kadro ile çalışacağım, meclis kanalıylaoluşturulan belediye bütçesini har vurup, harman savurmak için hizmete harcamak için çalışacağım’’ dedi.

Sohbet sırasında , ‘’Seçilirseniz’’ sözüne tepki gösteren Başar, ‘’Ben kazanacağım, ihtimalli konuşmayalım.  27 Eylül’de ön seçimi kazandıktan sonra partiliarkadaşlarımın desteği ile seçimi alacağız. Erzurumlular’ın desteği büyük olacaktır, ama ben her kesimden ve parti tabanından destek alarak geleceğim’’ dedi.

 

Reşat Başar, CHP körfez İlçe’de bundan sonra ön seçimle partinin adaya karar vereceğini sözlerine ekleyerek, ‘’Cevdet Şahin ve bazı Belediye Meclis Üyesi arkadaşlar zamanında kayıt yaptırmadılar. Bundan sonraki aşamada da Genel Merkez’in seçimi iptal etmesi ya da sandıktan çıkacak sonucu hiçe sayıp atamayla aday belirlemesi olmaz. Bu sandığa giden partilileri ve ilçe teşkilatını, kazanan aday adayını hiçe saymak olur. Benim için de o zaman olay biter ve partimin yolu açık olsun derim’’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817