KENT KONSEYİ YÖNETİMİNDEN FEYZULLAH OKUMUŞ'A VEDA
 Kent Konseyi Yönetimi Katıldı

            Düzenlenen veda yemeğine Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Genel Sekreter Gültekin Görüm, Kocaeli Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Enver Düz, Marka Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kocaeli Ünivesitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Özbek, VM Medikal Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Selçuk Çakır, Nurhayat Güldüren, Engelliler Meclisi Başkanı Nesrin Atar, Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı, Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli ve Nevin Öz katıldı.

Başkan Köktürk Başarı Diledi

            Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan program üyelerin Feyzullah Bey’e yeni göreviyle ilgili iyi dilek ve temennilerde bulunmasıyla devam etti. Başkan Köktürk Feyzullah Bey’e yönetim olarak yeni görevinde başarılar diledi.

Feyzullah Okumuş; “İyi ki Kocaeli ’ye Gelmişim”

            Sayıştay kökenli olduğunu söyleyen Feyzullah Okumuş, Sayıştay’ın yapısı ve çalışma alanları ile ilgili üyeleri bilgilendirerek, yeni görevi hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Öncelikle Kent Konseyi Yönetiminde bulunmaktan her zaman mutluluk duyduğunu söyleyen Okumuş, üyeler arasındaki ilişkinin arkadaşlık ve dostluk mahiyetinde olmasının yapılan işlere yansıdığını ve bu anlamda kendisini çok şanslı hissettiğini belirtti. Kent Konseyi çalışmaları sırasında özellikle engelliler konusunda hassasiyetinin geliştiğine dikkat çeken Okumuş, tüm meclis ve çalışma gruplarının çalışmalarını her zaman yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini söyledi.

            Kocaeli’nden ve burada edindiği dostlarından ayrılacağı için buruk olduğunu ifade eden Okumuş, kamu hizmetinde bulunduğunu dolayısıyla bunun için herhangi bir makam talep etmenin doğru olmadığını vurguladı. Okumuş ayrıca “Bugün geçmişe dönüp baktığımda iyiki gelmişim diyorum. Çünkü hayatta yaptığınız işten zevk alıyorsanız, doğru işi yapıyorsunuz demektir. Ben burada zevk alarak çalıştım. Elimden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştım. Asıl gayemiz hizmet etmektir. İnşallah arkamızda hoş bir seda bırakırız. Gittiğim kurumda da aynı gaye ile çalışacağım.” dedi.

Genel Sekreter Görüm; “Sizinle Birlikte Çalışmaktan Onur Duydum”

            Feyzullah Okumuş’un ardından söz alan Genel Sekreter Gültekin Görüm yaptığı konuşmada; “Ben sizinle birlikte çalışmakta onur duydum. Hayatım boyunca da çok farklı kurumlarda görev yaptım. Belki yaptığımız iş nedeniyle bulunduğumuz ortamlarda çok fazla insanı tanıdık. Ama bunların içerisinde özel olan insanlar vardır. Ben bilgi birikimi, tecrübesi ve her şeyi ayrı bir yana bırakıyorum, Feyzullah Bey beyefendiliği ve mütevazılığı ile çok saygı duyduğumuz bir kişidir. Şahsım adına sizinle birlikte çalışmaktan, sizi tanımaktan haz aldığımı ve onur duyduğumu belirtmek isterim. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. ” dedi.

Tüm Üyeler Başarı Temennisinde Bulundular

            Gültekin Görüm’ün ardından tüm üyeler Feyzullah Okumuş ile ilgili görüşlerini bildirerek, kendilerine yeni görevinde başarı temennisinde bulundular. Program sonunda Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği süresince göstermiş olduğu değerli katkılardan dolayı Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve Genel Sekreter Gültekin Görüm tarafından Feyzullah Okumuş’a hediye takdim edildi. Hediye için çok teşekkür eden Okumuş’un tüm yönetimden haklarını helal etmesini isteyerek, herkese çalışmalarında başarılar diledi. Toplu hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817