Kent Konseyi’nde İstişarelere Devam

İstişare toplantılarının üçüncüsü Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Cemevinde gerçekleşen buluşmaya konsey üyesi sivil toplum kuruluşlarının başkanı ve temsilcileri katıldı.

AKIN’DAN TEŞEKKÜR

Karşılıklı görüşlerin ortaya konulduğu oturumda dernek yönetimi ve konsey üyeleri kendilerini ve çalışmalarını anlattı. Düzenlenen toplantı sonrasında açıklama yapan Konsey Başkanı Nazmi Akın, “Bizleri ağırlayan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Başkanımız Ziya Karadağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” dedi.


 

YÖNETİM HAZIR BULUNDU

Öte yandan düzenlenen istişare toplantısına Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın yanı sıra, Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih de hazır bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817