banner2779
banner2752
banner2750

Kent Konseyi’nden Emine Cebeci’ye veda yemeği

GÜZEL YOLLAR KAT ETTİK

Programda duygusal anlar yaşayan Emine Cebeci, “Öncelikle yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız İbrahim beye ve Genel Sekreterimiz Gültekin beye çok teşekkür ediyorum. 2006 yılından bu yana Kent Konseyi’nin içindeyim. O zaman Engelliler Meclisini çok zor şartlar altında kurmayı başardık” dedi. Güzel ve iyi yollar kat edildiğine inandığını vurgulayan Cebeci, “Bizden sonra kurulacak yeni yönetimin de daha güzel işler yapacağına inanıyorum. Ben sağlığımdan dolayı istifa etmek zorunda kaldım. Engelliler adına çalışmak her zaman yüreğimdedir, çalışmaya da devam edeceğim. Engelliler adına yapılacak her türlü çalışmanın arkasındayım. Tüm dernek başkanlarına ve arkadaşlarıma aramızda oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

CEBECİ ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman da, “Çok önemli bir gündeyiz. Emine Hanım engelli komisyonumuzun başkanıydı. Çok önemli çalışmalara imza attı. Kendisine müteşekkiriz. Bundan sonraki süreçte de bulunduğu alanlarda çok faydalı olacağına gönülden inanıyoruz. Engelliler Meclisimizin yeni başkanı Mehmet Ata Doğan da çok üretken bir isimdir. Dolayısıyla Emine Hanımın desteği ve tecrübesi, Mehmet Bey’in de başarılı çalışmaları ile Kocaeli’nde hep birlikte engellilere yönelik hizmetler üretme noktasında başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

EMEĞİ ÇOK FAZLA

Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ise  “Emine Cebeci bizim ablamızdır. Bu işe emeği gerçekten çok fazladır. Kurucu olmak ayrı bir güzelliktir. Kurucular eskimeyen, hep var olan, hep anılandır. Sizlerle bu işin gerçekten temeli atılmıştır. Bu açıdan sizlerle birlikte çalışmış olmanın Kocaeli Kent Konseyi açısından çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

BU İŞE GÖNÜL ADADI

Emine Cebeci’nin bu işe gönül adamış bir isim olduğunu belirten Görüm, “Bu nedenle, onun yüreğinde şefkati, sıcaklığı bilen biri olarak, kendisini saygıyla ve minnetle tanıdık, tanımaya devam ediyoruz. Kendisiyle çalışmalarımız tabi devam edecektir. Mehmet Ata Doğan kardeşimiz de bu camianın içinde çok küçük yaşlardan bu yana çabası olan bir arkadaşımızdır kendisinin bu konuda deneyim ve tecrübesi vardır.  Bundan sonraki süreçte kendisiyle çalışmaktan ayrı bir mutluluk duyacağımızı söylemek isterim” şeklinde konuştu.

BAYRAĞI DEVRALIYORUZ

Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan da, şöyle konuştu: “Öncelikle Emine Hanım’a engelliler camiasına verdiği özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Biz bir bayrak devralıyoruz.  Bu bayrağı daha ileriye taşımak için yeni yönetim kuruluyla güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Ben 13 yaşımda Türkiye Sakatlar Derneği’nde öğrenci engelli olarak başladım. O zamandan bu yana derneklerin içinde yoğruldum, çeşitli görevler aldım. Hayatıma yön veren güzel öğütler, tavsiyeler aldım. Engelliler Meclisi çatısı altında gerçekleştireceğimiz çalışmalarda da bu doğrultuda güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Dernek başkanlarımıza ve gönüllü destekçilere teşekkür ediyor ve desteğinizi talep ettiğimi belirtmek istiyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751