banner2779
banner2752
banner2750

Kent Konseyinden siyasi partilere ziyaret

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Ziyaretin ilk durağı Saadet Partisi oldu. İl başkanı Sinan Ejderoğlu’nu makamında ziyaret eden konsey başkanı ve üyeleri; bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kocaeli Kent Konseyi başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman yaptığı açıklamada; tüm siyasi partilerin Kocaeli Kent Konseyi Meclis ve Çalışma gruplarında yer alması gerektiğini ifade etti.

KENT BAYRAMLAŞMASINA DAVET ETTİLER

Daha sonra Halkın Sesi Partisini ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi başkan ve üyeleri; İl başkanı Erol Pekcan’a da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Konsey başkanı Kahraman; burada yaptığı açıklamada ziyaretlerinin diğer bir sebebinin de yaklaşan ramazan bayramı öncesinde tüm siyasi partileri dolaşarak, kent bayramlaşmasına davet etmek olduğunu ifade etti.

 

Siyasi partilere ziyaretlerin sürdürüleceğini ifade eden Kocaeli Kent Konseyi genel sekreteri Gültekin Görüm ise; ziyaretlerinde kentlilik bilincinin önemini ve yaygınlaştırılmasını, birçok ortak projelerde yer almasından söz etti. Konsey başkanı Halil İbrahim Kahraman, ziyaret öncesi siyasi parti il başkanlarına fincan takımı hediye etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751