banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KENT PROTOKOLÜ KANDIRA SAHİLLERİNİ İNCELEDİ
 Kocaeli’nin turizm bölgesi olan ve özellikle sahiller noktasında yazları yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Kandıra, tatil sezonun açılmasına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapıyor. İç turizmin önemli merkezlerinden ve Kocaeli’nin komşu şehirlerinde yaşayan insanların akın ettiği Kandıra’nın bu seferki teknik gezisinin konukları Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Hasan Aydınlık, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve diğer kamu yöneticileri oldu.

 

KEFKEN, KERPE VE MİÇO KOYU KADINLAR PLAJINI İNCELEDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sahillerin halka açılması ve hizmet kalitesinde yükselen ivmenin her geçen yıl artarak devam ettiği Kandıra sahillerinden Kefken, Kerpe ve Miço Koyu kadınlar plajı ilimizin üst düzey yöneticileri tarafından incelendi. Sezona hazır hale getirilecek çalışmalar için ekiplerin yoğun çalıştığı sahillerde özellikle Miço Koyu kadınlar plajındaki hummalı çalışma dikkatlerden kaçmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Vali Güzeloğlu ve Milletvekili Katırcıoğlu’na detaylı bilgi aktarılırken, halkımızın mutlu ve huzurlu olacağı bir mekân oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını da ifade etti. Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kerpe Miço Koyu kadınlar plajındaki inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Artık belediyelerimiz sadece yol ve köprü yapan değil, insanımıza yatırım yapan bir hale gelmiştir. Geleceğe her türlü güzellikleri taşıyabilmek için çalışırken diğer taraftan da kültür alanında yoğun bir çaba sarf ederken, bu gibi özel alanların oluşmasına da katkı sağlıyorlar” dedi.

 

KOCAELİ ÖRNEK BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’DİR

AK Partili belediyelerin hizmet noktasında hiç ayrım yapmadan halkımızın ayağına gittiğini belirten Milletvekili Katırcıoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ülkemizin farklı noktalarındaki kentlere de örnek olmalıdır. Kocaeli’de ve AK Partili belediyelerin bulunduğu kentlerde yerel yönetimler eşitlik ve adalet içerisinde hizmetlerini götürmektedirler. Bu da bazı illere örnek olmalıdır. Kentimizin kendine has bu tür güzellikleri geleceğe taşıyabilmek için yoğun bir tempoda çalışılırken ‘sosyal belediyeciliğin’ en güzel örnekleri de yine Kocaeli’de sergileniyor” diyerek açıklamasını sürdürdü.

 

KADINLAR PLAJIMIZ ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ ORTADAN KALDIRACAK

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu açıklamalarına, Kandıra Miço koyu kadınlar plajının önemine vurgulayarak şu şekilde devam etti: “Kadınlarımıza özel yapılan bu plaj çok önemli bir eksiği ortadan kaldıracaktır. Kadınımıza hem yakışan hem de deniziyle güzel vakit geçirecekleri bu alan için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Sadece kadınlara ait bir yer olması halkımızın her kesiminden farklı yaşam biçimlerine sahip bütün kadınlarımızı bu plaj mutlu edecektir.”

 

KANDIRA ÜLKEMİZİN CENNET KÖŞELERİNDEN BİR YERİDİR

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, incelemelerden sonra yaptığı açıklamasında; “Öncelikle çok güzel bir havada ilimizin ve ülkemizin bir cennet köşesi Kandıra ilçemizdeyiz. Kandıra çok güçlü bir tarihi, geleneği ve geçmişi olan bir ilçemiz. Kandıra’da bu açıdan bizim için çok önemsediğimiz bir ilçemiz. Amacımız çabamız Kocaeli’mizin her köşesinde yaşam kalitesini iyileştirmek, gelecek her gün gelecekte bıraktığımız günden daha iyi yapmak. Özveriyle çalışan çok gayret eden bir anlayışla meseleye bakıyoruz. El birliğiyle güç birliğiyle Kocaeli’mizi çok güzel bir geleceğe taşıyoruz. Bu noktada Kandıra ilçemizdeki hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826