banner2779
banner2752
banner2750

Kentsel dönüşüm yatırımın önünü açtı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılarak duble yol haline getirilen Erenler-Cedit bölgesinde bugüne kadar pek çok proje gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projelerinden biri olan ve KOÜ Umuttepe Kampüsü ile Üniversite Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatan Gazanfer Bilge Bulvarı, bugün çevresine yapılan yatırımlarla dikkat çekiyor. Kamulaştırmanın ardından rahatlayan bölge, duble yol çalışmasıyla adeta yatırım alanına dönüştü. Yatırımın önünü açan kentsel dönüşüm projesi, bölgede çok sayıda hizmetin gerçekleşmesini sağladı. 

 

İLK ÇALIŞMA DUBLE YOL

Santral yokuşunun genişletilerek bulvar yapılmasıyla başlayan çalışmalar konut, park ve rekreasyon alanı hizmetlerini de beraberinde getirdi. Bulvar güzergahında Kent Konut tarafından Erenler-Cedit Konutları, Umutkent ve Akçakent siteleri inşa edildi. Caddenin kenarında bulunan boş alanlar Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nca dinlence ve rekreasyon alanı haline getirildi.

 

ŞELALE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Yol boyunca yaya olarak caddeden yukarı çıkan vatandaşların soluklanmaları için oturma alanları oluşturuldu. Kent Konut’un Tuana Evleri ile bölgeye yatırımlar devam etti. Cadde kenarında bulunan boş alanlara ve kayalık bölgelere binlerce fidan dikildi. Bölgedeki en son çalışma ise şelale projesi oldu. Yokuşun başlangıç noktasından 100 metre ileride çalışmaları süren şelale tamamlandığında bölgeye farklı bir atmosfer katacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751