KEPÇE NATO HATTINI DELDİ
 Körfez’de, Esentepe Mahallesi’nde devam etmekte olan Toki İnşaat’ının çalışmaları sırasında, yolu kazan kepçe operatörü Nato Boru Hattı’nı deldi.

Alınan bilgilere göre olay saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Esentepe Mahallesi ile Yenikant Mahallesi arasında kalan alan üzerinde inşaatı devam eden TOKİ evlerinin çalışması sırasında, yol açmak şiçin kazı yapan kepçe operatörü bölgeden geçen boruyu deldi. Ekcan İnşaat tarafından çalışmaların yapıldığı alanda delinen borudan akaryakıt sızmaya başlayınca hemen yetkililere ve itfaiyeye haber verildi.

Tüpraş’tan gelen görevliler gerekli incelemeyi yaptıktan sonra, deliği onardı ve açılan çukuru kapattılar. Bu sırada polis ve itfaiye de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817