banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 KEPEK DERDİNE SON VEREN KUAFÖR

Uzun yıllardır Belsa Plazada hizmet veren Doktor Tamer Erkek Kuaförünün üç şubesi bulunuyor. Çok özel müşterilere hizmet verdiklerini vurgulayan firma sahibi Ömer Güner açıklamasında doğal ürünlere önem verdiklerini vurguladı..

AKSARAY'DAN ÖZEL BİTKİ ÜRÜNLERİ

Güner açıklamasında;" Sıradan bir kuaför olmadığımızı tüm müşterilerimize ispatladık.. Müşterilerimizin hepsi bizim için önemli. Saçlara ve yüzlere uyguladığımız tüm ürünler doğal bitki ürünleridir. İşimizin sonuna kadar arkasındayız ve profestonel çözümler üretiyoruz. Ürünlerimizi Aksaray'dan özel olarak getiriyoruz.

KEPEK DERDİNE SON

Belsa Plaza İş Merkezinin ikinci katında hizmet veren Doktor Tamer Erkek Kuaför sahibi Ömer Güner konuşmasına şöyle devam etti; " Aksaray'dan getirdiğimiz ürünlerden kullanan müşterilerimiz son derece memnun kalıyor. Defalarca müşterilerimizin kepek sorununu çözdük. Bizim için önemli olan para kazanmak değil, insan kazanmaktır. Yıllarca hizmet ettiğimiz bu sektörde en iyi olma yolunda ilerliyoruz. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kepekler 10 yıl önce

numarası yok mu soracağım özel sorular var.

Avatar
Kesin çözüm mü 10 yıl önce

her gün böyle insanları dinliyoruz. kesin çözüm mü ilaçlar. ne kadar güvenilir. bu arkadaş çok genç duruyor. kaç yıldır bu işi yapıyor. aksaray hangi aksaray

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826