KEREM AYDEMİR DİLOVASI’NDAN  ADAY ADAYI
 AKP Dilovası’nda belediye meclis üyeliği için aday adayı sayısı 62’yi bulurken, ilçenin tanınmış esnaflarından Kerem Aydemir’de dosyasını teslim etti.

Dilovası’nda geniş bir kesim tarafından tanınan Kerem Aydemir, aday adaylık dosyasını AKP İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz’a teslim etti. Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan Kerem Aydemir, bu güne kadar parti için hep teşkilat içinde hizmette bulunduğunu belirterek, ‘’İlçede geniş bir aileyi temsilen siyasete atılıyorum. Sahada aktif olarak görev yapmak için adayım. Beni destekleyen ve hizmet isteyen insanları temsilen, daha kaliteli hizmet vermek, eksikleri tamamlamak için göreve talibim’’ dedi.

Kerem Aydemir, 1966 Ağrı doğumlu ve 1992 yılından bu yana  Dilovası’nda oturuyor. Aydemir, AKP Dilovası teşkilatının kurucu üyelerinden, 2005 ve 2007 yıllarında Dilovası belde başkan yardımcılığı, 2009 yılında kurucu ilçe Başkan Yardımcılığı görevleri yaptı. Partide, Arge Birim Başkanlığı, Teşkilat Sorumlu Başkan yardımcılığı ve muhasiplik görevi de yapan Aydemir, esnaflık yapıyor evli ve 4 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817