KERPE TEMİZLENDİ
 Dün Kocaeli basınında yer alan "Kerpe Çöplüğe Döndü" haberleri üzerine harekete geçen yetkililer, Kerpe'deki tüm çöplerin toplanmasını ve çevrenin temizlenmesini sağladılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kerpe sakinleri, hızlı çözüm ürettikleri için gazetemiz aracılığıyla teşekkür ettikleri Kandıra Belediyesi'ne, temizlik hizmetinin aksamaması için gerekli tedbirleri almaları konusunda da istekte bulundular.

AĞAÇ ALTINDA OTURMAK İSTİYORUZ

Temizlik problemi vesilesiyle görüşlerini aktaran Kerpe sakinleri, Kerpe'nin Kocaeli'nin en güzel tatil beldelerinden biri olduğunu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından daha da güzelleştirildiğini fakat bir eksiği olduğunu dile getirdiler.

Kerpe'de ağaç altında çay içilebilecek, sohbet edilebilecek bir çay bahçesinin olmadığını söyleyen Kerpe sakinleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Kerpe'de uygun bir alana, doğal yapıya sahip bir çay bahçesi yapılmasını istediklerini, beldeye gelen ziyaretçilerin de bundan memnun olacaklarını sözlerine eklediler.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817