KESERLE DARP EDİP FİDYE İSTEDİLER..!

Körfez Kirazlıyalı’da meydana gelen olayda aralarındaki husumet nedeniyle yaklaşık 1 hafta önce Derince’de kavga eden ve darp edilen M.E.D. (23), kendisini darp eden O.G. (31) isimli şahsı konuşmak üzere yanına çağırdı. İddiaya göre M.E.D., beraberindeki arkadaşları ile birlikte O.G.’yi aracına alarak Kirazlıyalı’da bulunan ormanlık alana götürdü. Burada O.G.’yi keserle darp eden M.E.D., ilk kavganın ardından otomobili ile kaza yaptığını belirterek kazanın masrafını da kendisini karşılamasını belirtti. M.E.D., O.G.’nin ağabeyini arayarak kardeşini kaçırdıklarını ve bırakmaları için ise 100 bin TL istediklerini söyledi.

MOBESE ve PTS’den kimlikleri tespit edildi
Bu esnada başından aldığı darbe ile kanlar içinde kalan O.G.’yi araca alan 4 kişi, şahsı Derince Çenesuyu mevkisindeki bir akaryakıt istasyonuna bıraktı. Olayda 2 adet cep telefonunun gasp edildiğini belirten O.G. ise kendi imkanları ile Derince Eğitim Araştırma Hastanesine giderek tedavi oldu. Bunun üzerine O.G.’nin ağabeyi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin olayda kullandıkları otomobilin plakasını çevredeki MOBESE ve PTS kameralarından tespit ederek şüphelilerin kimliklerine ulaştı.

4 kişi adliyeye sevk edildi
Olaya karıştığı öne sürülen şüphelilerden Y.T. (23) Körfez ilçesinde, diğer şüpheliler M.E.D., C.B. (24) ve Y.D. (21) ise İzmit Yenişehir Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde gasp ve yağma olayını kabul etmediklerini söylediği öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, gasp, yağma, tehdit, kişi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama suçlamaları ile Körfez Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin benzer suçlardan kayıtlarının olduğu belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817