KESİK EL CİNAYETİNDE ARİF ÇAMUR’UN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
 Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde vahşice dövülerek öldürüldükten sonra elleri kesilerek tarlaya atılan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Önceki gün İzmir’de gözaltına alınarak İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Arif Çamur’un ilk ifadesi ortaya çıktı.

 

KALACAK YER İSTEDİ

Şüpheli Arif Çamur, jandarma ekibine verdiği ilk ifadede, suçlamaları kabul etmedi. Çamur, “Muhammed Yıldız ile daha önceden tanışırız. Bana kız arkadaşıyla kalacak bir yer istediğini söyledi. İzmir’deydim. Geldiler, alışverişe gittik. Kendilerine ayakkabı aldılar. Bana da bir ayakkabı aldılar” dedi.

 

İZMİRLİ ESNAF KONUŞTU

Cinayetin ardından zanlıların güvenlik kameralarına yansıdığı esnaf da konuştu. O esnaf şunları söyledi: “30 Ocak’ta gelip 2 çift ayakkabı aldılar. Kısa boylu olan (Muhammed Yıldız) aldı, yanındakine de (Arif Çamur) alması için ısrar etti. Kartla ödedi. Şifreyi direkt olarak girdi. Aceleleri vardı. 245 TL’lik alışveriş yaptılar. İsim ve telefonunu vermedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817