KETENCİLER MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI
Yol medeniyettir düşüncesinden hareket eden Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki pek çok yolun yenilenmesi adına yürüttüğü çalışmaları ramazan ayında da hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da mahalle statüsüne kavuşan köylerden Ketenciler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

 

Belediye ekipleri, alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki asfaltlama çalışmalarını Ketenciler Mahallesi’nde mezarlık yolu ile devam ettirdi. Ekipler 1250 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 1500 ton asfalt serdi. Yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında Ketenciler Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817