Ketenciler’de Teşekkür Buluşması

Ketenciler Köyü’ndeki dernek lokalinde gerçekleşen buluşmada Sami Korkut’un başkanlığını yaptığı Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Yöneticileri ve Ketenciler Köy Muhtarı İrfan Temel, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ile meclis üyesi Erol Yılmaz’ı ağırladı. İçilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Sami Korkut, “Bizlerin yaşadığı ve gelenek göreneklerimizin yoğun şekilde yaşatıldığı Ketenciler Köyü’nde de uygulamaya koyduğunuz Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler Projesi her geçen gün yoğun ilgi görmekte. Böylesi örnek bir proje ile hem ekonomik anlamda katkı sağlanırken bölgenin tanıtılarak kültürümüzün geniş kitlelerce yerinde görülmesi sağlandı. Buna öncülük eden siz ve ekibinize çok teşekkür ederiz” dedi.

Kültür mozaiği içeren Kartepe’de birlik ve beraberlik içinde Kartepelilik kültürü oluşturulmasına katkı veren derneklere teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Sahip olduğu değerlerle bir çekim merkezi olan ilçemiz 4 yılda önemli bir mesafe kat etti. Ketenciler Köyümüzde geçen yıl hayata geçirdiğimiz turizm faaliyetleri bayanlarımızın özverili çalışmaları ve bizlerin desteği ile kısa zamanda başarıya ulaşması bizleri de mutlu etmektedir. Sivil toplum örgütlerimizin manevi destekleri ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam etme hedefindeyiz. Bizlere destek olan sizler ve muhtarımız ile girişimci hanım kardeşlerimizin örnek teşkil eden davranışları ile benzer projeleri diğer köylerimizde de uygulama konusunda girişimlerimiz sürmektedir” dedi. Samimi atmosferdeki sohbet içilen çaylar eşliğinde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817