KEVSER CAMİİ KUR'AN KURSU AÇILDI

Pehlivan Yeniyalı’da Aşure Programına Katıldı

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Yeniyalı Mahallesi Kevser Camii kuran kursu açılışı ve aşure programına katıldıktan sonra mahalledeki asfaltlama çalışmasını inceledi. Bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Pehlivan Kevser Parkı’nın düzenlenmesi talimatını da verdi.

Kevser Camiinde gerçekleşen aşure ikramına ev sahipliğini Kevser Cami Yaptırma Yaşatma Dernek Başkanı Mustafa Aşıkoğlu, ile cami imamı Ahmet Karaboğa ve dernek yöneticileri yaptı. Protokolün de yoğun ilgi gösterdiği aşure programına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile eşi Ayşe hanım, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, meclis üyeleri, cami imamları ve vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı Mustafa Aşıkoğlu’nun selamlama konuşmasından sonra müftü Hasan Erdoğan Muharrem ayının önemine belirten bir konuşma yaptı. Konuşmların akabinde 65 bayanın Kuran eğitimi aldığı Kevser Cami Kuran Kursu’nun açılışı gerçekleşti. Daha sonra Muharrem ayı için yapılan aşureler katılımcılara ikram edildi.

Kevser Camiinde programdan sonra Yeniyalı Mahallesi Koşu sokakta yapılan asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Pehlivan orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Çalışmalarından çok memnun olduklarını söyleyen bölgedeki vatandaşlar Başkan Pehlivan’a teşekkür ettiler.

.

Düzenlenen törene Yunus Pehlivan'ın eşi Ayşe Pehlivan da katıldı.


Kur'an Kursunun açılışında konuklar yapılan duaya amin dediler.


Kur'an Kursunun açılışında misafirlere yemek ikramında bulunuldu.


Kur'an Kursunun açılışında bayan katılımcılar oldukça fazlaydı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817