KEVSER CAMİSİNİNÇEVRESİ GÜZELLEŞİYOR
 Halkın Talepleri Karşılık Buluyor

Körfez’i sokak sokak gezerek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, bu doğrultuda Yeniyalı Mahallesinde hizmet veren Kevser Caminde çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Cami çevresinde vatandaşların daha iyi ve rahat bir şekilde oturup dinlenmesi adına yapılan çalışmalar da ihtiyaç duyulan yerlere oturma alanları da ayrıca oluşturuyor. Aynı zamanda Baştopçu caddesinde de bir çalışma yürüten fen işleri müdürlüğü ekipleri cami çevresinde bulunan yolların bakımını da gerçekleştirerek asfalt serim çalışması yaptı.

Çalışmalardan Vatandaş Memnun

Hummalı bir şekilde cami çevresinde çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmaların kısa bir süre içerisinde neticelendirileceğini ifade etti. Hizmeti en iyi şekilde aldıkları için memnun olduklarını ifade eden Kevser Cami Dernek Başkanı Mustafa Aşıkoğlu, “Yapılan çalışmalarla ibadet alanları daha temiz ve düzenli hale gelen getiriliyor. Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmelerin ardından kısa bir süre içerisinde camimizde çalışmalar başladı. Aldığımız bu hizmet karşısında belediye çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817