banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Keyif 6 Kogiad'ı ağırladı

İşletmeciliği Körfez'in sevilen işadamlarından Veli Yıldız ve Etem Karahancı'nın yaptığı Keyif 6 Resteurant kısa sürede Kocaeli Protokolününde uğrak mekanlarından oldu. Keyif 6 'nın bu seferki konukları Körfez'de kısa bir süre önce yeniden yapılanarak Başkan ve yönetim değişikliğine giden Kogiad Başkanı Haydar Alkan ve yönetimiydi.

Cag Kebabıyla çok meşhur olan Resteurantta nefis Kebapların tadına bakan Kogiad Başkanı Haydar Alkan ve yönetimi keyifli dakikalar geçirdi. Yemekte bir konuşma yapan Kogiad Başkanı Haydar Alkan '' Veli Yıldız kardeşimizle Etem Karahancı kardeşimizin ortaklaşa açtığı bu mekanda yemek yemek çok büyük bir zevk. On numara da bir mekan yapmışlar. Kendilerine girişimci ruhlarından dolayı tebrik ediyoruz. Çok kaliteli bir mekan. Zaten kısa sürede de Kocaeli Protokolünün uğrak mekanı haline geldi. Veli Yıldız ve Etem Karahancı kardeşlerimizi de yıllardır Körfez İlçemizden dürüstlükleri ve mertlikleriyle tanıyoruz. Tüm eş dost ve arkadaşları bu güzel mekanda cağ kebabı yemeye davet ediyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı ve bol kazançlar verir İnşaalah ''dedi.

 

Cağ kebabı, kahvaltı, şarküteri ve ızgara hizmeti  de veren  Keyif 6 Restaurantın
Önümüzdeki günlerde  resmi açılışı yapılacak.  Kocaeli halkına hizmet vermeye başlayan Resteurantta  şarküteri ürünlerinin yanında, yöresel ürünlerle kahvaltı  da yapılabilecek. Izgara ve cağ kebabı yenilebilecek mekanda, 14 personel hizmet veriyor.

KEBABIN ÜZERİNE ÜZÜM SUYU

İşletme sahiplerinden Etem  Karahancı ve Veli Yıldız,  İzmit’te cağ kebabı yapan tek yer olduklarını hatırlattı. Karahancı, “300 metrekarelik alanda hizmet veriyoruz. Alt katımızda 15 kişiyi ağırlayabileceğimiz toplantı salonumuz da var. Aynı anda 50 kişiyi ağırlama kapasitesine sahibiz. Cağ kebabını biz çok seviyorduk. Bu bölgede eksik olduğunu gördüğümüz için ilk biz açmak istedik. Erzurumlu ustamız Bayram Gümüş, kuzu etinden yapılan en güzel cağ kebabını müşterilerimize yapacak. Müşterilerimize kahvaltıdan sonra üzüm suyu, et yemeğinden sonra nar suyu ikram ediyoruz. Çünkü diyetisyenlere göre bu mideyi rahatlatıyor, hazmı kolaylaştırıyor. Hedefimiz marka olarak şubeler açmak. Kocaeli halkını hem kahvaltı yapmaya, hem şarküteri reyonundan alışveriş yapmaya, hem de cağ kebabı yemeye davet ediyoruz.  dedi.


Keyif 6 da kahvaltılı toplantılar da yapılabiliyor.



Keyif 6 önümüzdeki günlerde Körfez'de yapacakları çalışmalarla ses getirecekleri her hallerinden belli olan Kogiad üyelerini ağırladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826