Keyif 6 Milli Taekvondocumuzu Ağırladı!

Kısa bir süre önce İzmit Dolphin alışveriş merkezi karşısında Kocaeli'lilerin hizmetine giren Kocaeli'nin en nezih mekanlarından olan Keyif 6 Resteurant Kocaeli'nin gururu Milli Taekvondacumuz Şevval Yarar ve Ailesini ağırladı.

 

İşletmeciliği Körfez'in sevilen işadamlarından Veli Yıldız ve Etem Karahancı'nın yaptığı Keyif 6 Resteurant kısa sürede Kocaeli Protokolününde uğrak mekanlarından oldu.

 

 

Cağ kebabı, kahvaltı, şarküteri ve ızgara hizmeti veren  Keyif 6 Restaurantın sahipleri  Körfez’de tekstil imalatı yapan Hethem Karahancı ve nakliyeci Veli Yıldız.

 

Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak restoran, Kocaeli halkına hizmet vermeye başladı. Şarküteri ürünlerinin satıldığı, yöresel ürünlerle kahvaltı yapılabilecek, ızgara ve cağ kebabı yenilebilecek mekanda, 14 personel hizmet veriyor.

 

 

YILDIZ, ŞEVVAL 'den DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ!

 

İşletme Sahiplerinden Yıldız,   geçtiğimiz günlerde Türkiye Taekvonda Şampiyonasında İlimizi başarıyla temsil eden ve son saniyede kaybettiği bir puanla Türkiye 2. olan  Körfez’li minik kızımız Şevval Yarar ve ailesini  ağırladı.  Yıldız '' Şevval kızımız İlimizin ve Körfez İlçemizin gururu oldu. Bu yaşya böyle bir başarı elbette alkışlanacak bir başarıdır. Kendisini tebrik ediyor, hocasını ve Ailesini verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Kendisini Çağ kebabıyla besledik. İnşaalah önümüzdeki günlerde yapılacak Avrupa Şampiyonasında da Altın Madalyayı alıp İstiklal Marşımızı tüm Avrupaya dinletecektir. Kendisine bu nokta da güvenimiz tamdır. Kendisini tekrar tebrik ediyorum. dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817