Kick Boks Open Türkiye Şampiyonasından Üçüncülük Madalyası


Sonraki gün maça çıkmadan önce yapılan kontrol tartısında fazla kilosu geldiği için elenmişti. Eğer kontrol tartısında elenmeyip finale kalabilseydi milli takıma adını yazdıracaktı. Çünkü Federasyon başkanımız sayın Salim KAYICI bu yıl 2019 da ilk ikiye giren sporcuların milli takım adına şampiyonaya katılacağı müjdesini vermişti. Sporcu Murat Matuğan kilosunu ayarlayamadığı için kontrol tartısında elenerek ayağına kadar gelen kısmeti tepti. Murat tabii ki çok üzgün ama bu durumdan çok dersler aldığını ve daha da motive olduğunu ifade ederek, "inşallah önümüzdeki ilk şampiyonada Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma gitmeye hak kazanacağım" diyor.

               Kuruçeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Murat Matuğan, okullar arası Kick Boks İl Seçmesinde rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve okulunu Türkiye Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Okullar arası Türkiye şampiyonasında şampiyon olarak hem okulunu gururlandırmak hem de yükselişe geçmek istiyor.

        Körfez Uzakdoğu Sporları İhtisas Kulübü Başkanı, Taekwondo ve Kick Boks Teknik Direktörü Aşkın KAHVECİ ; ” Muratın çok büyük bir şansını tecrübesizce harcadığı için üzgünüm. Bir müsibet bin nasihatten iyidir. Sporcu bunları yaşayarak öğrenecek ve ileride aynı hataları tekrarlamayacaktır. Muratın çalışmalarını çok beğeniyorum. Azimli ve yetenekli ama daha çok pişmesi gerekiyor. Kendisini ve ailesini desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Okullar arası Türkiye şampiyonasında da şampiyon olacağına inanıyorum.” dedi.

                                                                                                                Aşkın KAHVECİ

                                                                                                               Körfez Uzakdoğu Sporları

                                                                                                                İhtisas Kulübü Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817