banner2752
banner2750
banner2776

KİHMED 40. Geleneksel Mezunlar Buluşmasını Gerçekleştirdi

Program ezan okuma yarışmasında Marmara Bölge birincisi İzmit İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdülkerim ŞAHİN tarafından okunan ezan ve Kur'an-ı Kerim okuma Marmara Bölge birincisi İzmit İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Görkem KAÇIR’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sora protokol üyelerinin selamlama konuşmalarıyla devam etti. 

KİHMED Başkanı Ali KÜÇÜKKESKİN ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki programa; Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ, Kocaeli Milletvekili Sami ÇAKIR, önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak AKBURAK, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim KARAOSMANOĞLU, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer MUTLU, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah CEYLAN, Önder Genel Başkan Yardımcısı Sabahattin YAMAK, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer AKMENŞEN, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak SARIGÜL, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan ÖZKAN, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, sporcular, mensuplar, mezunlar ve aileleri katıldılar.

Protokol konuşmalarında konuşmacılar "2 yıldır pandemi süreciyle yüz yüze birlikte buluşmaların olamadığı ve bu sene tekrar birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını, imam hatip camiasının birbirine bağlılığı, imam hatiplerin eğitim seviyelerindeki mutluluk veren başarıları, eğitim veren hocalara duydukları vefa ve saygıyı, büyük bir aile olarak çınar gibi büyüdüklerini ve mücadelenin her zaman devam edeceği, sadece Türkiye'de değil İslam coğrafyasında da örnek uygulama olarak var olduklarını, gayretin bizden takdirin Allah'tan olduğu vurgulandı.  

Konuşmaların ardından, çeşitli branşlarda Türkiye derecesi yapan öğrenci ve sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, başarılarından dolayı tebrik ettiler ve bu başarıların devam etmesi temennisinde bulundular. Protokolle toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrencilerden oluşan musiki grubunun seslendirdiği ezgi ve ilahilerin eşliğinde devam eden programda hazırlanan ikramlar yenildi, sohbetler edildi, özlemler giderildi, çocuklar için hazırlanan oyun gruplarında çocuklar eğlendiler ve akşama kadar süren serbest zamanda mezunlar ve aileleri keyifli zaman geçirdiler. Önümüzdeki sene 41. Geleneksel Mezunlar Buluşmasında görüşmek üzere sözleştiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680