KİHMED’den Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları (KİHMED) Başkanı Sabahattin yamak ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, Yamak ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

EĞİTİMLİ VE DONANIMLI GENÇLİK

Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedefleri olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu hedefe ulaşmak için gençliğe çok fazla önem vermeliyiz. Ülkemiz her alanda gelişiyor ve büyüyor. Bunu devam ettirebilmek için eğitimli ve donanımlı bir gençlik yetiştirmeliyiz” dedi.

KİHMED KOCAELİ İÇİN KAZANÇ

KİHMED’in bu anlamda Kocaeli için büyük kazanç olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği üzerine düşen sorumluluğu bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakkıyla yerine getirecektir. Yeni yönetiminizi tebrik ediyorum. Hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817