banner2779
banner2752
banner2750

KILAVUZ GENÇLİK MODELİNE GENÇLİK ZİRVESİ'NDE TAM NOT

Kılavuz Gençlik Modeline Gençlik Zirvesi’nde tam not

Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Zirvesi, Malatya’da düzenlendi. 3 gün süren zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, Büyükşehir yöneticileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileriyle gençler katıldı. Zirvede gerçekleşen "Yerel Yönetimlerde Gençlik Politikaları Oluşturma" oturumunda yer alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek ve model olan ödüllü projesi Kılavuz Gençlik Modeli gençlere sundu. Kılavuz Gençlik Modeli, zirveye katılan gençler tarafından çok beğenildi.

200 ÖĞRENCİ KATILDI

Türkiye'nin 81 ilinden gelen 200’ün üzerinde öğrenci, bölge sorunları, çözümleri, Türk gençliğinin beklentileri gibi birçok konuyu Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Zirvesi'nde konuştu.

 

ÖDÜLLÜ PROJE ÇOK BEĞENİLDİ

"Yerel Yönetimlerde Gençlik Politikaları Oluşturma" oturumunda İnönü Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Gökhan Tuncel, Doç. Dr. Vehbi Bayhan ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali Bilgi sunumlarını yaptı. “Türkiye’de Yerel Yönetimler ve Gençlik Çalışmaları” sunumuyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Kılavuz Gençlik Modeli’ni gençlere aktaran Daire Başkanı Ali Bilgi, sunumun ardından gençlerin sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751