KILAVUZ GENÇLİK TÜRKİYE'YE MODEL OLMALI

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli eğitim projeleri arasında yer alan ödüllü Kılavuz Gençlik Projesi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kocaeli’ne gelen Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı’na tanıtıldı. Akademi Lise ve Diriliş Kampı’nda incelemelerde bulunan Düzce Valisi ve Düzce Belediye Başkanı, geleceğin emanet edileceği gençlerin bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirilmesini amaçlayan Kılavuz Gençlik Projesi’nin tüm Türkiye’ye model olması gerektiğini söyledi.

 

PROJE HAKKINDA BRİFİNG ALDILAR

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yaptıkları görüşmenin ardından İzmit Akademi Liseyi ziyaret etti. Konuk heyete burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi tarafından gençlik hizmetlerinin ana çatısı olan ödüllü Kılavuz Gençlik Projesi hakkında detaylı bilgi verildi.

 

BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA YOLA ÇIKTIK

Kılavuz Gençlik modelinin Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla yola çıkıldığı bilgisi verilerek; geleceği emanet edeceğimiz gençlerin iyi, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere bağlı olması gerektiğine inanıldığı ifade edildi. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için çalışıldığı ve Kılavuz Gençlik Projesi’nin bu amaç doğrultusunda bugün tüm ülkeye model olan bir çalışma olduğu kaydedildi.

 

KAMPI TANIDILAR

Buradaki bilgilendirmenin ardından, Düzce Valisi, Düzce Belediye Başkanı ve beraberindekiler, kentin zirvesi olan ve gençlerin doğa ve spor ile buluştuğu Diriliş Kampı’na çıktı. Yoğun kar yağı altında kampa ulaşan konuk heyete Aytepe 1 ve Aytepe 2 Kamplarıyla ilgili bilgi aktarıldı.

 

DİRİLİŞ KAMPI’NA HAYRAN KALDILAR

 

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kampı gezdi. Burada yapılan çalışmalara ve kampa adeta hayran kalan konuk heyet,  Kılavuz Gençlik Projesi’nin Türkiye’ye örnek son derece önemli bir eğitim çalışması olduğu görüşünde birleşti. Konuk heyet, Diriliş Kampı’nın da gençeleri spor ve doğa ile buluşturmasının ise ayrı bir kazanç olduğuna değinerek, projenin mimarı olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu kutladı.

 

MUHTEŞEM KAR MANZARASI

Düzce heyeti Diriliş Kampı’ndan ayrılmadan önce ise muhteşem kar manzarasını değerlendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817