Kılıçdaroğlu’nun kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı
 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören 88 yaşındaki kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kayınvalidesi Fatma Özdağ tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine, Pazartesi günü yapılacak programlarını iptal etti. Daha önceden Cumartesi günü yapılacağı açıklanan CHP Antalya Bölge Toplantısı'na katılacak olan Kılıçdaroğlu’nun Pazartesi günü Tunceli'de olacağı öğrenildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve sabah saatlerinde yaşamını yitiren Fatma Özdağ’ın cenazesi hastaneden alınarak Derince İmam Hüseyin Cemevi'ne getirildi.

 

Üzüntüm çok büyük
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor. Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acımız çok büyük. Üzüntüm çok derin” dedi.

 

Tunceli’de toprağa verilecek
Cemevinde Özdağ’ın kızları Selvi Kılıçdaroğlu, Cemile Özdemir, Türkan Yakar ile oğulları Ender ve Hüseyin Özdağ taziyeleri kabul etti. Cemevine CHP Kocaeli il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar da hazır bulundu. Kocaeli Üniversitesi Rektörü’de cenazeye katılarak Selvi Kılıçdaroğlu’na taziyelerini bildirdi. Kılınan cenaze namazı sonrası Fatma Özdağ’ın cenazesi Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde toprağa verilmek üzere yola çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun Pazartesi günü Tunceli’de olacağı ve Fatma Özdağ’ı son yolculuğuna uğurlayacakları öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817