KILIÇDAROĞLU'NUN OĞLU  BABASINA OY VERMEYECEK
 Türkiye'yi karış karış gezerek vatandaşlardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, oğlundan oy alamayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu dönemde Kağıthane'de oy kullanan Kılıçdaroğlu, adres değişikliğini bildirmeyince 2010'da yapılan referandumda oy kullanamamıştı.

CHP'de milletvekili adaylarını belirleyecek olan ön seçime İzmir'den girme kararı alan Kemal Kılıçdaroğlu, referandumda yaşadığı olaya benzer bir durumla karşı karşıya kalmış, kendine yine oy verememişti.

BABASININ OĞLU

Babasının izinden yürüyen Kerem Kılıçdaroğlu da 7 Haziran Genel Seçimleri'nde CHP'ye oy veremeyecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç çocuğunun en küçüğü olan Güney Kore’de doktora yapan Kerem Kılıçdaroğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Güney Kore’de sandık kurulmadığı için oyunu kullanamayacak. Özel bir televizyon programına katılan Kılıçdaroğlu da Güney Kore’de okuyan oğlunun oy kullanamayacağını söyledi.

ASGARİ SEÇMEN SAYISI 500 OLMALI

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) verdiği karara göre yurt dışı temsilciliklerde sandık kurulması için gereken asgari seçmen sayısının ülke genelinde 500 olması gerekiyor.

 
kaynak: yeni söz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817