Kim bu Facebook faresi..?
SAVCILIK PEŞİNDE

Sahte bir isimle açılan facebook hesabında yayın yapan kişi; Ak Parti Körfez İlçe teşkilatı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı adayları hakkında yalan ve aşağılayıcı ithamlarda bulunuyordu. Durum karşısında hemen savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.. Savcılık bu ahlaksız davranışı sergileyen şahsın peşinde..

KÖŞEDEN SONRA, KAPATILDI

Olayı yakından takip eden gazetemiz, hesabın sahte olduğunu kısa bir süre sonra fark etti. Yapılan araştırmalar sonucunda gazetemiz Genel yayın yönetmeni Burhan Yarar tarafından “ Sever misin, sabaha mı bırakırsın?” başlıklı bir köşe yazısı yazıldı. Köşe yazısından hemen sonra sahte hesap apar topar kapatıldı. Cuhmuriyet Savcılığının başlattığı soruşturma neticelendiğinde siz okurlarımızı tekrar bilgilendireceğiz.   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817