banner2779
banner2752
banner2750

Kim bunlar ?

Edinilen bilgi ve iddialara göre: Önceki akşam kimliği belirlenemeyen maskeli bazı şahıslar tarafından camları keserle kırılan Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi AK Parti Çenesuyu Seçim İrtibat Bürosunun bulunduğu noktaya akşam saat 21:00  sıraları iknci saldırı gerçekleşti. Ancak  bu defa saldırıyı yapanların hem sayısı fazlaydı. Hem de saat oldukça erkendi.

ÇAY OCAĞINA TAŞLI SALDIRI
İddialara göre kiminin 50 kimini ise 250 kişi olduğunu söyledikleri gurup ellerinde taş ve sopalar ile bir anda belirdi. Çınarlı Köy Meydanında bulunan Çınarlı Camiinin alt katındaki çay ocağında oturan ve çoğu camii cemaatinden olan vatandaşlara saldırıldı. Saldırganlar ellerine geçirdiklerini çay ocağına fırlattı. Guruptakiler bağırıp çağımaya  devam ederek yürüdü. Bu esnada olay yerine polis ekipleri geldi. Kalablık gurubu kontrol altına almak istedi.

3 KİŞİYİ YARALADILAR

Çay ocağında namazı bekleyen vatandaşlara saldıran gurup daha sonra  bir elektrikçi dükkanı ile önceki gece saldırıya uğrayan AK Partinin Çenesuyu irtibat bürosunu hedef aldı. Saldırgan grubu engellemek için polis ekipleriyle beraber olay yerine giden İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu gurubu sakinleştirmek isterken aralarında kalınca darp edildi. Yüzünden ve kolundan hafif yaralanan  müdür ve 2 vatandaş  öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtuldu. Yaralanan şahıslar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, saldırgan gurup etrafa kaçışarak dağıldı. Polis olayla ilgili soruştuma başlattı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuray 11 yıl önce

mevla sızı nasıl bılıyorsa ole yapsın ne bıcım bır toplum olduk cıktık camı cemaatıne bıle saldırıyorsunuz turkıyeyı savas alanına cevırdınız sızın yuzunuzden huzur kalmadı ınsanlarımızda ama sız turk ınsanı olmazsınız bır emnıyet mudurune bıle boyle muamele yapıyorsanız sız haınsınız rabbım sızı kahhar ısmıyle perısan etsın ınsaalllah gozunuzu acın turk toplumu boylkesıne oyunlar oynanırken turkıyede hala goazlerınız kapalı bıktık artık cazanız en kısa zmanda verılsın ınsallah

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751