'KİMSE ÜŞÜMESİN' KAMPANYASINA DESTEK

Kandıra Muhtarlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan 'Kimse Üşümesin' adlı kampanyaya AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve ekibinden destek geldi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Birim Başkanlığı önderliğinde yapılan program kapsamında Başkan Enes Akbal ve yönetimi tarafından toplanılan yardımlar geçtiğimiz gün Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener'e teslim edildi. Dernek Başkanı Yener ve derneğe üye muhtarlar, kendi mahallelerinde ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit ederek bu yardımları ulaştırıyor. Toplanılan yardımları teslim etmek amacıyla Kandıra’ya giden Başkan Enes Akbal’a Başkan Yardımcıları Mesut Şahin, Fatma Aydınoğlu, Sümeyye Rana Yazıcı,  Yunus Kaya ve yönetim kurulu üyesi Cihangir Okumuş eşlik etti.

‘SESİMİZE KULAK VERDİNİZ’

Kampanyaları hakkında açıklamalarda bulunan Musa Yener, yapılan katkıların ihtiyaç sahibi aileler için çok önemli olduğunun vurgusunu yaparak, “Bu çalışmamız da ‘Kimse Üşümesin’ dedik ve destek çağrısında bulunduk, siz de bizim sesimize kulak verdiniz, kayıtsız kalmadınız. Çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok memnun ettiniz” dedi. ‘Yardım eden yardım bulur’ diyen Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal da, yaptıkları çalışmanın herkese örnek olması temennisinde bulundu. Akbal, “Ortak amacımız topluma yardımcı olmak. Hizmet etmek için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817