banner2779
banner2752
banner2750

 KİMSE YOK MU DERNEĞİ DOĞAN’A KONUK OLDU

Sivil toplum kuruluşları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Doğan’ın son konukları Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslam Kadıçeşmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Danış, Halil İbrahim Dere, Habip Yılmaz oldu.

Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Kadıçeşmen, İzmit’te ki değişimi yakından takip ettiklerini belirterek, çalışmalarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Doğan, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Sosyal devlet olmanın paylaşmaktan geçtiğini kaydeden Başkan Doğan, Kimse Yok Mu Derneği'nin yaptıkları organizasyonların takdir edildiğini belirtti. Kimse Yok mu Derneği'nin dünyanın dört bir tarafına ulaştığını belirten Doğan,”Bizler, yardım etmenin ve dayanışmanın önemini en iyi bilen ve yaşatan büyük bir milletiz. Kimse Yok mu Derneği yardımlaşmanın en güzel örneklerini hem Türkiye’de hem de yurtdışında göstermektedir. Derneğin çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751