Kimya fabrikasında patlama
 İzmit Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir kimya fabrikasından patlama meydan geldi. Meydana gelen olayda bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Plaj Yolu’nda kurulu bulunan Atlas Kimya adlı kimya fabrikasından patlama meydan geldi. Depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tanker yüklü araca solvent adlı kimyevi madde aktarıldığı esnada bilinmeyen bir sebeple bağlantı bölümü büyük bir sesle patlayarak alev aldı. Hızla büyüyen yangın sonrası patlama meydana geldi. Yangın sebebiyle çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye gönderildi.

BİR KİŞİ YARALANDI

İtfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sebebiyle tesiste büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, yükleme yapılan tanker ise kullanılmaz hale geldi. Patlama esnasında Süleyman Yıldırım adlı işçi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817