banner2779
banner2752
banner2750

KİRAZ ŞAMPİYONUNDAN FUTBOLCULARA ALTIN

     

      AK Parti Körfez meclis üyesi ve danışmanı Metin Özkan'ın organize ettiği 2. kiraz dostluk futbol turnuvası'nda şampiyon olan Körfez'de inşaat şirket'i sahibi olan Tunsan İnşaat yönetim kurulu başkanı Tuncay Aydın futbolculara hem yemek ikramı'nda bulundu ve hemde altın hediye etti.

Körfez İlçe Yeniyalı Mahallesinde bulunan Maşallah ikram'da yapılan programa turnuvayı hazırlayan spor adamı Metin Özkan'da katıldı. Tunsan inşaat yönetim kurulu başkanı Tuncay Aydın yemek öncesi bir konuşma yaptı.  Aydın konuşmasında şunları kaydetti.

' Spor adamımız ve ilçe'mizde spor ile futbol adına büyük organizasyonlar hazırlayan sayın Metin Özkan hocam'a teşekkürü bir borç biliyoruz. Bir çok STK, Dernek ve Devlet kurumlarımızla iş dünyamızın önemli sektörleri ni bir araya getirerek gerçek manada birlik ve beraberlik adına, Dostluğu pekiştirmek adına bu organizasyonları düzenlediği için

bir teşekkür de Tunsan İnşaat çatısı altında ter döken ve büyük bir mücadele vererek bizleri onure eden futbolcu kardeşlerime de teşekkürü bir borç biliyorum. Turnuvada biz her ne kadar şampiyon olsak ta inanıyorum ki dostluk kazanmıştır.

Son olarak organizasyonda ter döken takımlarımızın hepsine önümüzdeki 3. kiraz futbol turnuvasında başarılar diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Tuncay Aydın'ın konuşmasının ardından söz alan Metin Özkan ise seneye düzenlenecek kiraz futbol turnuvasının daha kapsamlı geçeceğini kaydetti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751