KİRAZDA DEV FİNAL PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
 Spor adamı antrenör Metin Özkan tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve muhteşem maçlara sahne olan futbol turnavasında dün akşam oyanan yarı final maçlarıyla sona gelindi. Heyecan fırtınası şeklinde geçen maçlar sonunda Kars Akbaba Çerme köy derneği turnuvada final oynamasına kesin gözle bakılan Alkanlar mobilya takımını 6-5 yenerek finale adını yazdırdı. 

Günün ikinci maçı ise  tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçti. Turnuvanın favori takımından Tüpraş A.Ş yine turnuvanın favori takımlarından Petnak lojistik ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten karşılaşma Penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışlarında rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Petnak lojistik finale adını yazdırdı. Turnuvanın finali Pazar günü saat 19.00 da Yarımca sahilinde bulunan Alparslan Türkeş stadında oynanacak. Turnuvanın finalinden önce şöhretler karması gösteri maçı yapacak.   








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817