banner2779
banner2752
banner2750

 Kiraz’da Final Kurası Çekildi
 Kiraz’da Final Kurası Çekildi

Metin Özkan’ın düzenlediği Körfez 2. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvanın grup maçları sona erdi. Turnuva, oynanacak final maçlarından sonra 16 Haziran’da muhteşem bir organizasyonla sona erecek ve kupa sahibini bulacak.

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve eski futbolcu Metin Özkan’ın düzenledi 2. Altın Kiraz Futbol Turnuvasının grup maçları sona erdi. 25 takımın mücadele ettiği grup maçlarında Fair Play ve puan usulü gruplardan çıkmayı başaran sekiz takımın mücadele takvimi Körfez Türk Kahvesinde yapılan kura çekimi ile belirlendi. 16 Haziran’da sona erecek olan turnuvanın kapanışı da muhteşem olacak. Geçen sene olduğu gibi bu senede eski futbolculardan oluşan şöhretler takımı karması kapanışta izleyenleri hayran bırakacak bir gösteri maçı yapacak. Alparslan Türkeş Stadyumunda yapılacak olan final programında sahne alacak Çılgın Sedat, kalabalığı şarkılar ile coşturacak. Şöhretler karmasında; İlyas Tüfekçi, Hayati Soydaş, Çılgın Sedat, Adanalı Dizisinde Fiko Karakterini Canlandıran Oyuncu Umut Oğuz, Hasan Özer, Vedat Karputlu, Yaşar Altıntaş, Bülent Baturman, Mehmet Yozgatlı, Nihat Köksal, Murat Şahin, Erkan Zengin, Metin Uzun, Metin Yıldız, Papen Mustafa Kocabey, Benhur Babaoğlu, Soner Tolumgüç ve birçok sürpriz isim katılacak. Şöhretler Maçını Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Eski Fifa Hakemi Mustafa Çulcu Yönetecek.

2.ALTIN KİRAZ DOSTLUK FUTBOL TURNUVASINDA
ÇEYREK FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR


1. ALP DENİZCİLİK
2. TUNSAN İNŞAAT
3. BELEDİYE İŞ SENDİKASI
4. TAŞMAR FATURA VİZYON 
5. BEKİROĞLU MİMARLIK
6. PETNAK LOJİSTİK
7. KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ
8. HÜNER TEKNİK

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751