Kiraz’da Şampiyon “TUNSAN İNŞAAT''

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor adamı Metin Özkan’ın tertip komite başkanlığını yaptığı 2. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası muhteşem bir final ile sona erdi. Körfez Alparslan Türkeş Stadında ilk Türk Futbol Tarihine adını yazdırmış isimlerin oynadığı şöhretler maçı ve ardından Çılgın Sedat’ın muhteşem konseri ile coşan Körfezliler daha sonra oynanan Alp Denizcilik ve Tunsan İnşaat takımları arasında oynanan final maçını izledi. Final Gecesine; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Körfez Başsavcısı Üzeyir Karaküllah, Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, Hakim Zafer Koç, KASKF Başkanı Murat Aydın, MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, eski yıldız futbolcular ve çok sayıda halk katıldı.

 

Gecede konser veren çılgın Sedat birbirinden söylediği güzel şarkılarla izleyicileri mest etti. Konser sonunda Tertip komite başkanı Metin Özkan’ı sahneye davet ederek kendisine yaptığı organizasyondan dolayı teşekkür etti. Çılgın Sedat: “Körfez artık bizim evimiz” dedi. Şampiyonluk kupasını Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan verdi. Kupa töreninden önce Körfez Kaymakamı Şirinoğlu yaptığı konuşmada yapılan turnuvanın çok kaliteli olduğunu belirtirken Şampiyon ve ikinci olan takımlara kupalarını vermeden önce kardeşlik sloganı söyletti.

Şöhretler Karması Maçı;

Hakem: Mustafa Çulcu

Mavi Takım: 5

Beyaz Takım: 5

 

Mavi Takım; Ayhan Yıkgeç, Üzeyir Karaküllah, Sedat Kapurtu, Metin Uzun, Mehmet Akdemir, Erkan Engin, Sedat Altıntaş, Umut Oğuz, Mustafa Kocabey, Behnur Babaoğlu

 

Goller: Sedat 1, Umut 1, Behnur 1, Sedat Altıntaş 1, Mustafa 1

 

Beyaz Takım; Vedat Kapurtu, Faruk Yiğit, Güvenç Kurtar, Coşkun Opak, Saffet İşler, Hayati Soydaş, Bülent Baturman, Yaşar Altıntaş, Metin Yıldız, Zafer Koç, Yalçın Kıldıran

 

Goller: Güvenç Kurtar 1, Saffet İşler 1, Bülent Baturman 1, Yaşar Altıntaş 1, Hayati Soydaş 1

HAKEMLER: Seçim Demirel(***) Eray Karmil(***) Uğur Mahmut Zengin(***)

 

TUNSAN İNŞAAT: 8

ALP DENİZCİLİK: 4

 

TUNSAN İNŞAAT TAKIMI: Ramazan(***) Fatih(***) Fatih Demirci(***) Mehmet(***) Bahadır(***) İdris(***) Ferhat(***) Fikret(***) Ünal(***)

Takım Yöneticisi: Tuncay Aydın

 

ALP DENİZCİLİK TAKIMI: Ekrem(***) Tuncay(***)Serdar(***)Haydar(***)Güngör(***) Kibar(***) Şükrü(***)Ahmet(***)Musa(***)

Takım Yöneticisi: Mehmet Tüzer

 

Goller: İdris 3, Fatih 3, Mehmet 2 (Tunsan)

Goller: Serdar 2, Tuncay 2 (Alp)


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817