Kirazlıyalı Çay Bahçesi  Hizmete Başladı

Uzun zamandır kapalı olan ve yalnızca belirli dönemlerde kullanılan belediyeye ait Kirazlıyalı Sahil Çay Bahçesi, yapılan düzenleme sonrasında personel verilerek çalışmaya başladı.


Tesis açılır açılmaz vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görmeye başladı. 

Sıcak yaz aylarında sahili kullanarak temiz hava almayı amaçlayan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını belirterek, bu güne kadar talep etmelerine rağmen çay bahçesinin kapalı kaldığını söylediler.

Ayrıca Körfez Belediyesi ekipleri Kirazlıyalı sahilinde temizlik ve bakım onarım çalışması başlattı. Yaz aylarında insanların rahatça vakit geçirmesi adına bölge elden geçirildi.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sahil bölgelerindeki yaşam alanlarını elden geçirerek daha kullanışlı hale getiriyor. Yaz ayları öncesinde başlatılan çalışma kapsamında Kirazlıyalı sahilinde hem bakım hem de temizlik çalışması gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri alan içerisinde yer alan bölgedeki oyun grupları ve oturma gruplarının bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek daha kullanışlı hale getirdi.

TAZYİKLİ SUYLA YIKANDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bölgede geniş çaplı bir çalışma başlattı. Sahil bölgesindeki alan ve park içerisindeki yürüyüş yolları tazyikli suyla yıkanarak daha temiz hale getirildi. Körfez Belediyesi yetkilileri, çalışmanın tüm park ve sahil kısmındaki alanlarda yürütüleceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın da temizlik ve park içerisindeki yaşam alanlarının daha kullanışlı halde kalması için duyarlı olmasını talep ediyorum” dedi.

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan yeniden faaliyete geçen Kirazlıyalı Sahil Çay bahçesinde

tesis yetkililerinden son hazırlıklarla ilgili bilgi aldı. 

Dün akşam faaliyete geçen tesise vatandaşlar akın etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817