Kirazlıyalı Körfez’in Göz Bebeğidir
 Her gün bir mahalleyi ziyaret ederek Körfez’de çalınmadık kapı bırakmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Kirazlıyalı Mahallesinde geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkanlar Kirazlıyalı’yı Adım Adım Dolaştı

Kirazlıyalı mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem Kirazlıyalı da girilmedik esnaf bırakmadı. Bakkalından manavına kasabından berberini tek tek ziyaret eden Başkanlar esnafa hayırlı işler diledi. Gerçekleşen mahalle ziyaretine Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri, Teşkilat Mensupları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklar Başkanlara Büyük İlgi Gösterdi

Esnaflardan gelen talep ve isteklerin yanı sıra hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Başkanlar, Körfez’de insan odaklı hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Gösterilen ilgi ve alaka karşısında mahalle sakinleri teşekkür eden Başkanlar, okullarından evlerine giden çocuklara da ilgi gösterdi. Çocuklarla sohbet ederek hal hatır soran Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem, oyuncak dağıtarak evlerine dikkatli gitmelerini söylediler.

Başkan Baran, “Halkımızla Elbirliği Güç Birliği Yapıyoruz”

Yapılan hizmetlerin halk tarafından çok beğenildiğini ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Baran, “Yaptığımız ziyaretlerde sık sık esnafımızı ziyaret ederek onların görüş ve önerilerini dinleyip, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. İlçemize daha iyi hizmet yapabilmek için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve düşüncelerine de önem veriyoruz. İlçe Başkanımız ile birlikte her gün bir mahallemizi ziyaret ediyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını halkımızla ve esnafımızla paylaşıp, bu konuda elbirliği ve güç birliği yapacağız. Kirazlıyalı mahallemize hizmetlerimiz artarak devam edecek. Mahallemiz ilçemizin göz bebeğidir.” dedi.

Yapılan esnaf ziyaretinin ardından Kirazlıyalı da bulunan hasta ve yaşlı vatandaşlar da ziyaret edildi. Kutsal topraklardan dönen umre vazifesini tamamlamış vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret eden Başkanlar, umreden dönen vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Badem, “İlçemizi Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yönetmeye Devam Edeceğiz”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte kısa sürede Körfez’in her mahallesini adım adım dolaştı. Yapılan ziyaretlerde halkın göstermiş olduğu yoğun ilgi karşısında memnun kaldığını belirten İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez halkına teşekkür etti. Badem, “Her defasında sıklıkla dile getiriyorum, halkımızla birlikte olmaya bugünde devam ediyoruz yarın da edeceğiz. Halkımızın içinden çıkmayan bir belediye başkanımız var. Halkımızın sözüne itibar edip, halkla birlikte bir ilçeyi yöneten belediye başkanımız var. Bizlerde birlik olarak, halkımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Halkımızın isteklerini ve taleplerini hep birlikte istişare ederek çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817