Kirazlıyalı Mezarlığı Düzenlendi

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kirazlıyalı’da bulunan mezarlık içinde ve çevresinde kısa süre önce düzenleme çalışması başlatmıştı. İlk olarak mezarlığı çevreleyen beton duvarları yenileyen ekipler, vatandaşların kolay ulaşımını sağlamak adına yollarda düzenleme gerçekleştirdi. Duvar çalışması sonrasında da tel örgü ve mezarlık girişindeki kapılar yenilendi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Vatandaşların talepleri doğrultusunda dik olan bölgelerde merdiven çalışması da gerçekleştirilirken, eski durumdaki tabela da yenilendi. Kirazlıyalı Mahalle Muhtarı Ahmet Mızrak da Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız talimatı verir vermez çalışma başladı. Başkanımız ile birlikte Başkan yardımcılarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817