banner2779
banner2752
banner2750

Kirazlıyalı’da AK Parti İçin Sürpriz Kutlama!

Bu arada Körfez ilçede bir grup kadın, bu özel günler dolayısıyla hoş bir sürprize imza attılar.

ÇIRPAN DA EŞLİK ETTİ

Kirazlıyalı Mahallesi’ne ziyarete giden ve burada mahalle sakini olan kadınlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bölgede hayata geçirilen projelerle ilgili bir sunum yaptı ve Kirazlıyalılı kadınlara yapılan hizmetleri tek tek anlattı. Buluşma sırasında Başkan Söğüt’e yardımcılarından İbrahim Çırpan da eşlik etti.

KUTLAMA TEŞEKKÜRÜ

Bu arada yapılan sohbet sırasında Kirazlıyalı Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar, bir anda sürpriz bir şekilde ellerindeki pasta ile Söğüt’ün yanına geldiler. AK Parti’nin Türkiye’de iktidara gelişinin yıl dönümünü kutlayan kadınlara verdikleri destek dolayısıyla teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, Kirazlıyalı Mahallemizin kıymetli hanımefendileri ile bir araya geldik. İlçemizde hayata geçirdiğimiz projeleri konuştuğumuz bu güzel sohbet ortamında AK Partimizin iktidara gelişinin 19. yılı sebebiyle de pasta kestik. Kıymetli hanımefendilere misafirperverlikleri ve pasta sürprizleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751